Sadio Mane zamanında Manchester United'ı reddetmiş

Manchester United'ın eski patronu Van Gaal, Senegalli yıldızın United'ın kapısından nasıl döndüğünü açıkladı.

SPOR 22.09.2022, 22:55
1
Sadio Mane zamanında Manchester United'ı reddetmiş
Hollanda Milli Takımı'nın bir dönem Manchester United'ı da çalıştıran dünyaca ünlü teknik direktörü Louis van Gaal, ülkesinin basınından NOS'a verdiği demeçte İngiliz ekibini çalıştırdığı dönemde Sadio Mane'yi transfer etmeye çok yaklaştığını ancak Liverpool'un Alman menajeri Jürgen Klopp'un son anda devreye girerek, Senegalli yıldıza Liverpool formasını giydirdiğini açıkladı. 
Van Gaal ne söyledi?
"Sadio Mane gerçek bir takım oyuncusu ve bu yüzden United'da çalıştığım dönemde onun takıma katılmasını istedim. Mane karşısında oynamanın oldukça zor olduğu bir oyuncu ve takımınızda her zaman bu tarz oyuncuların bulunmasını istersiniz ancak bu imzayı attıramadık" 
Mane daha önce ne söylemişti?
"Manchester United'dan teklif aldığımda sözleşmedeki tüm şartlarla ilgili anlaşmaya varmıştık. Her şeyi kabul etmiştim ama daha sonra Jürgen Klopp telefon etti ve beni Liverpool'daki projesi için ikna etti. Liverpool için büyük bir projeye başladıklarını ve benim de bunun bir parçası olmamı istemişti. O an orada oynamaya ikna oldum ve sonrasında Liverpool'a katıldım" 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı