Şahan Gökbakar dolandırıldım demişti! Doğanay Karakaş karşı dava açtı

Şahan Gökbakar dolandırıldığını iddia ederek Doğanay Karakaş'ı suçlamıştı. Mahkeme kararını verdi. Doğanay Karakaş'ın suçsuz olduğu ortaya çıktı. Şimdi itibarı zedelenen Karakaş hakkını arıyor...

GÜNDEM 31.08.2022, 17:25
27
Şahan Gökbakar dolandırıldım demişti! Doğanay Karakaş karşı dava açtı
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar evine ve iş yerine aldığı TV aboneliği nedeni ile dolandırıldığını iddia etmişti.
Kamuoyunda paylaşılan haberler de Şahan Gökbakar'ın "Doğanay isimli şahıs kendini bölge müdürü olarak tanıttı, kişisel bilgilerim çalındı" iddialarına Doğanay Karakaş'tan yalanlama geldi.
Hali hazırda yargı süreci devam eden dava ile ilgili Şahan Gökbakar tarafından, Doğanay Karakaş hakkında iddia edilen suçlar mahkeme tarafından düşürüldü. Yani Gökbakar'ın Karakaş hakkındaki iddialarının doğru olmadığına kanaat getirildi.
Doğanay Karakaş Milli Gazete'ye verdiği röportaj'da arza kaydının genel müdürlük tarafından yetkili servis olması nedeni ile kendi firmasına yönlendirildiğini bu neden den dolayı da Şahan Gökbakar'ın evine gittiğini söyledi.
Karakaş verilen adrese gittiğinde orada Gökbakar'ın şöförü ve asistanı tarafından karşılandığını dile getirdi. 
Arızanın ne olduğunu sormasının ardından Karakaş'a, Şahan Gökbakar'ın şöförü ve asistanı tarafından,  Bir gün önce de İnternet üzerinden buldukları Sarıyer'deki Nil Ticaret firmasına arza kaydı oluşturduklarını. Arza kaydı için gelen servis personelinin sinyalde bozukluk olduğunun kendilerine söylenildiğini ve evindeki arızayı giderdiğini beyan ederek 600 lira ücret talep ettiği ancak herhangi bir fatura kesilmediğini, arızanın ise giderilmediğini söylediklerini ifade etti.
Bu olayın, bu şekilde mahkeme tutanaklarına da geçirildiğinin altını çizen Doğanay Karakaş, bu durum karşısında tekrar kontrolleri sağladığı ve sinyaller de bir olumsuzluk ile karşılaşmadığını, durum böyle olunca da evdeki cihazları kontrol ettiğini ve arızanın bunlarda olduğunu anladığını belirtti.
Karakaş ardından kayıt özelliği bulunan cihazların içindeki hard disklerin Şahan Gökbakar'ın aboneliğine kayıtlı olmadığını görünce hemen bölge müdürünü Göksu Gönen'i telefon ile arayarak bilgi verdiğini Gönen'in de hiç bir işlem yapmadan adresten ayrılması gerektiğini söyleyerek merkezden denetleme ekibi yollanacağının ifade edildiğini vurguladı.
Daha sonra merkez denetle ekibinden Kadir Güven ile tekrar Şahan Gökbakar'ın evine gittiklerini Milli Gazeteye anlatan Doğanay Karakaş, kayıt özelliği bulunan cihazlardaki hard diskleri sisteme tanıttığını bu işlemin de tutanak altına alınarak adresten ayrıldıklarını söyledi. Ardından 3 gün sonra Gökbakar'ın şöförü İsmail bey tarafından aranarak Nil Ticaret firmasının 600 lirayı iade ettiğinin kendisine söylenildiğini ifade etti.
Bu yaşanan olaylardan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getiren Karakaş; " Haberler ve gazeteler de yer alan bu haberler şahsımı zedeledi. Ben bir aile babasıyım ve şahsıma atılan bu iftiralar nedeni ile Şahan Gökbakar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Savcılığın dan Karşı dava açtım" ifadelerini kullandı.




Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı