Şahan Gökbakar’ın TOGG desteği gündem olmuştu: Ben şovla ilgileniyorum

Ünlü komedyen oyuncu Şahan Gökbakar’ın TOGG için yaptığı paylaşım gündem oldu. Şahan Gökbakar’ın paylaşımına şaşıranlar olduğunu söyleyerek, “Ben işin şovuyla movuyla ilgilenmiyorum.” dedi.

GÜNDEM 01.11.2022, 16:55
3
Şahan Gökbakar’ın TOGG desteği gündem olmuştu: Ben şovla ilgileniyorum
Türkiye’nin otomobili TOGG, Cumhuriyetin 99. yılının kutlandığı gün 29 Ekim’e TOGG Gemlik fabrikasının açılışıyla banttan indi. Komedyen oyuncu Şahan Gökbakar’ın Twitter’da bir takipçisinin TOGG sorusuna verdiği cevap gündem olmuştu. ;
Şahan Gökbakar, Twitter takipçisinin “TOGG için ne düşünüyorsun abim” sorusuna “Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa.” şeklinde cevap vermişti.
Şahan Gökbakar verdiği cevabın gündem olması ve manşetlerde yer alması sonrası yeni bir paylaşımda bulundu. Paylaşımına şaşıranların olduğunu söyleyen Şahan Gökbakar, “Togg’u beğenmeme çok şaşıranlar olmuş. Gazeteler manşetler... Niye ki? Ben işin şovuyla movuyla ilgilenmiyorum.” dedi.
Paylaşımının devamında, “Bir Türk markası iyi birşey yaparsa mutlu oluruz.” diyen Şahan Gökbakar, “Yerli milli olan arabanın kendisi değil, Togg markası. Bir Türk elektrikli otomobil markası. Bu güzel bir şey.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı