Son Dakika

Şahap Kavcıoğlu, Katar Merkez Bankası Başkanı ile görüştü

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Katar Merkez Bankası Başkanı ile görüştü.

EKONOMİ 07.12.2021, 14:00
11
Şahap Kavcıoğlu, Katar Merkez Bankası Başkanı ile görüştü
Katar Merkez Bankası Başkanı Sheikh Bandar bin Mohamed bin Saud al-Thani ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bir araya gelerek iki ülke arasındaki finans ve bankacılık alanlarındaki ilişkileri ele aldı.
Reuters haber ajansının Katar devlet haber ajansından aktardığına göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doha ziyareti kapsamındaki görüşmede, iki ülkenin finans ve bankacılık alanlarındaki ilişkileri ve bu ilişkileri güçlendirmenin yolları ele alındı.
Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Yedinci Toplantısı'nın dışişleri bakanları düzeyindeki hazırlık toplantısı kapsamında dün Doha'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ortak basın toplantısı düzenlenmişti.
Burada yapılan ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu'na Katarlı bir gazeteci, "Acaba, Türkiye'nin yaşadığı ekonomik kabusu aşması için Katar'a mali destek talep etmek için mi geldiniz?" diye sormasının üzerine, basın toplantısını canlı yayınla veren TRT Haber, canlı yayını kesmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı