Sahaya giren taraftar, futbolcuyu sakatladı

TFF 2. Lig'de Kocaelispor’un Vanspor’u 4-2 yendiği maçın sonunda galibiyeti kutlamak için sahaya giren Yeşil-Siyahlı taraftar, futbolcu Yusuf Cihat Çelik’i sakatladı.

SPOR 06.11.2022, 16:40
1
Sahaya giren taraftar, futbolcuyu sakatladı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. haftasında Kocaelispor, Vanspor ile karşı karşıya geldi. Körfez, Kocaeli Stadyumu'nda oynanan mücadeleden 4-2 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası futbol sahalarında görmeye pek alışık olmadığımız bir olay yaşandı. Bir taraftar, Kocaelisporlu futbolcuyu sakatladı. Sevinmek için sahaya giren taraftar futbolcuyu sakatladı
Ajansspor'da yer alan habere göre; maçın bitimiyle tribünden önce çocuklar, ardından yöneticiler ve yetişkin bir taraftar da galibiyeti kutlamak için sahaya girdi. Galibiyet sevincini futbolcularla birlikte yaşamak isteyen Yeşil-Siyahlı taraftar koşarken kaydı ve futbolcu Yusuf Cihat Çelik’i sakatladı. Yusuf Cihat Çelik yerden kalkamadı, sedyeye alındı
Olay sonrası yerden kalkamayan Yusuf Cihat Çelik, takım arkadaşlarının yardımıyla sedyeye alındı. Ardından hastaneye götürülen oyuncunun son durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak. Yusuf Ciha, yaptığı açıklamada "90 dakika oyunda bir tane faule maruz kalmadım. Maçtan sonra yaşadığım olaya bakın" ifadelerini kullandı.
Zirveye yerleştiler
Vanspor karşısında alınan 4-2'lik galibiyetle birlikte Kocaelispor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 30 puanla zirveye yükseldi. Körfez ekibi ile ikinci sıradaki İskenderun arasında 1 puan bulunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı