Son Dakika

Sahayı boş bırakmayın!

Ülkenin seçim sathına girdiğini belirten Karamollaoğlu, “Sahada olacağız. Esnafa ulaşacağız, pazara çıkacağız. STK’lar ve sendikalar ile bir araya geleceğiz. Sahayı boş bırakmayacağız." dedi.

GÜNDEM 01.09.2022, 07:35
2
Sahayı boş bırakmayın!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, il yönetimleri ile online toplantı gerçekleştirdi. 81 ilin il yönetimleri ile online görüşen Karamollaoğlu, toplantıda partililere seçim hazırlığı çağrısında bulundu.
Ülkenin seçim sathına girdiğinin altını çizen Karamollaoğlu, “Sahada olacağız. Esnafa ulaşacağız, pazara çıkacağız. STK’lar ve sendikalar ile bir araya geleceğiz. Sahayı boş bırakmayacağız. Sorunları dinleyip çözüm yolları geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Partililere illerde, ilçelerde, mahallelerde kapı kapı dolaşılması çağrısında bulunan Karamollaoğlu, “Her bir vatandaşımıza ulaşmak ve partimizin ülke sorunlarına ilişkin çözümlerini anlatmak en önemli vazifemizdir. Vatandaşa yaşadığı tüm problemlerin çözümünün Saadet Partisi olduğunu anlatmalısınız” dedi.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Muğla’da gerçekleştirdiği bir etkinlikte skandal ifadeler kullandı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) dönemi ile kendisini kıyaslayan Perinçek’in haddini aşan sözleri sonrasında tepkiler yağarken, konuyla ilgili açıklama yapan Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, “Siyasi çıkarların için Peygamber Efendimiz’in adını ağzına alma” uyarısında bulundu.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Muğla, Bodrum’da katıldığı bir söyleşide partisinin ulaştığı kişi sayısını Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) 1 yıllık tebliği sonucu ulaştığı kişi sayısı ile karşılaştırarak, “Mekke’de tebliğde bulunduğu zaman kaç kişi Hz. Muhammed’e biat etti? Bir yılda ancak 40 kişiyi buldu. Biz hiç olmazsa 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed’den çok ileri bir noktadayız” sözlerini sarf etmişti. Perinçek’in sözleri, her alanda tepkiye sebep oldu. Perinçek’in hadsiz sözlerine karşı bir açıklama yayınlayarak tepki gösteren Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Perinçek’in özür dilemesi gerektiğini belirterek, “Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) misyonu ve amacı ile sizin partinizin misyonu amacı arasında dağlar kadar fark vardır. Bu nasıl bir benzetmedir. ‘Hz. Muhammed’den çok ileri bir noktadayız’ ne demek? Bu talihsiz açıklamaların sürçü lisan olduğunu düşünüyor ve Doğu Perinçek’i derhal özür dilemeye davet ediyorum” açıklamasında bulundu.
Perinçek’in siyasi olarak yaptığı benzetmenin yanlış bir hareket olduğuna dikkat çeken Yıldız, “Siyasi rant hesaplarınız için, güzel dinimizi, Peygamber Efendimiz’i (S.A.V.) siyasi söylemlerinize malzeme yapamazsınız. Hele hele onunla kendinizi hiç karşılaştıramazsınız. Böyle bir hata yaptığınızda bu milletten cevabını da alırsınız. Bu millet dinine peygamberine yanlış yapanları asla unutmaz ve gereken tepkiyi de dinimizin öğütlediği aklıselim ve nezaket çerçevesinde vermesini gayet güzel bilir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı