Sahibinden çöktü mü? Sahibinden neden açılmıyor? İşte ilk açıklama

Sahibinden sitesine ulaşılamıyor. Sahibinden sitesi erişim sorunu yaşarken kullanıcılar Sahibinden çöktü mü? Sahibinden neden açılmıyor? diye soruların cevaplarını arıyor. İşte detaylar...

GÜNDEM 08.09.2021, 17:30
16
Sahibinden çöktü mü? Sahibinden neden açılmıyor? İşte ilk açıklama
Sahibinden sitesine girilemiyor. Günde milyonlarca kişinin ziyaret ettiği sahibinden sitesi çöktü. Yüzlerce kategoride milyonlarca ilanın yer aldığı sahibinden erişim sorunu ile karşı karşıya kaldı. Kullanıcılar, Sahibinden çöktü mü? Sahibinden sitesine neden girilmiyor? Sahibinden neden açılmıyor? şeklinde soru cümlelerini internette araştırarak bilgi edinmeye çalışıyor. İşte Sahibinden hakkında son bilgileri…

İlan sahipleri ve ilan arayanlar sahibinden sitesine neden girilmiyor diye merak edip araştırma yaparken Sahibinden yönetimi erişim sorunuyla ilgili resmi bir açıklama yayımladı.

Sahibinden neden açılmıyor diye merak eden kullanıcılar sitenin saldırıya uğradığı tahmin ediyor ama Sahibinden yönetiminden bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Erişim sorunlarının yaşanmasının ardından açıklama yapan site yönetimi sadece zorunlu olarak sistemlerinde çalışma yaptığını söyledi.
Sahibinden .com sitesinden yapılan açıklama şöyle:
“En kısa sürede yayında olacağız!
Zorunlu olarak yaptığımız sistem çalışmaları nedeniyle kısa bir süre için sitemize ve mobil servislerimize erişim sağlanamamaktadır. En kısa sürede size yeniden hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 
Biz çalışmalarımızı tamamlarken dilerseniz Facebook sayfamıza göz atabilir, herhangi bir gelişmeyi kaçırmamak için bizi Twitter‘dan takip edebilir ya da Instagram sayfamızda dolaşabilirsiniz.
Göstermiş olduğunuz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz.
sahibinden.com”
Down detector sitesinde yer alan veriye göre, sahibinden sitesinde yaşanan erişim sorununa ilişkin son bir saatte raporların arttığı görülebiliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı