Sahibinden’de Togg çılgınlığı! Görenler inanamadı tam 55 milyon TL

TOGG’un olası servisleri için Sahibinden satış sitesinde adeta alan adı satışı için yarış başladı. Bazı alan adlarının 55 milyon liradan satışa konulduğu gözlemlendi.

GÜNDEM 10.06.2023, 12:50 10.06.2023, 14:30
8
Sahibinden’de Togg çılgınlığı! Görenler inanamadı tam 55 milyon TL

Türkiye'nin yerli aracı  TOGG satışları sürerken, alan adı satışı için de kıyasıya bir mücadele başladı. Türkiye’nin en çok kullanılan alım-satım sitesi olan Sahibinden.com'da yer alan TOGG başlangıçlı alan adlarının fiyatları görenleri şaşkına çevirdi. İkinci el satış platformlarında yerli araç TOGG almak isteyenler kendi araçlarını satmak için sıraya girerken, şimdi de göze çarpan başka ilanlar alan adı ilanları oldu.
Ülkemizde elektrikli araçlarda yaşanan piyasa hareketliliği sürerken, bir başka ekonomik hareketlilik ise internet alan adı üzerinde (domain) olmaya başladı. TOGG'un henüz çok sayıda şehirde yetkili servis ağı olmamasına rağmen şehir isimleri ve TOGG'un aynı anda yer aldığı alan adları değerlendi. 55 milyon liradan, 1 milyon liraya kadar değişen fiyatlarla satılan TOGG alan adlarının satıldığı ilanlar Sahibinden.com'da yüzlerceye ulaştı.
"Çok değerli", "muhteşem domain", "yatırımlık fırsat" gibi başlıklarla satılan TOGG içerikli alan adları 55 milyon lirayı bulan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Söz konusu ilanlarda, "Milli gururumuz TOGG arabalarımız için yurtiçi ve yurtdışı pazarda sizi her zaman öne çıkararak e-ticaret, sipariş, satış yapabileceğiniz, marka değeri gün geçtikçe artan, geleceğe yatırımlık kurumsal alan adıdır." gibi ifadelere yer verilerek alıcı bulmaya çalışılıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı