Son Dakika

Şakkadanak Necmettin Batırel şaşırdı: Beyler, yeni sistem çağ atlattı

Şakkadanak dolar satarım çıkışıyla tanınan yandaş Necmettin Batırel yine akılalmaz ifadelerle Türkiye ekonomisine övgüler dizdi. Necmettin Batırel, “Fakir her zaman vardır ve var olacaktır.” dedi.

EKONOMİ 03.09.2022, 10:25
2
Şakkadanak Necmettin Batırel şaşırdı: Beyler, yeni sistem çağ atlattı
Şakkadanak dolar satarım çıkışıyla olay olan Necmettin Batırel bugünkü köşe yazısında yine akılalmaz ifadelerde bulundu. Yandaş kalem Necmettin Batırel, “Türkiye'de hükûmete karşı yıkıcı muhalefetten çok "kararlı bir düşman" kesim var. Bunlar, AK Parti ne yaparsa yapsın beğenmiyor. Ülke ekonomide tarih yazıyor, karalama kampanyasını sürdürüyor. Yok tüketiciler gaza basmış, yok çalışanların aldığı pay küçülmüşmüş, yok asgari ücretteki artış büyüme getirmiş. Şu gösterdikleri gerekçelere bakın. Bunlarda hiç utanma yok, sıkılma yok.” dedi. Necmettin Batırel, “Türkiye’nin faiz arttırarak değil faiz indirerek uyguladığı yatırım üretim istihdam ve ihracat temelli program yılın Nobel Ekonomi Ödülünü kazanacak. Türkiye’de 1 yılda 1,5 milyon konut, 11 milyon cep telefonu satıldı. 740 bin otomobil satın alındı. Bunlar gökten yağmadı, vatandaşım çalıştı, biriktirdi, sahip oldu. Büyüme denilince herkesin zengin olacağı zannediliyor. Böyle bir şey olur mu? Fakir her zaman vardır ve var olacaktır.” düşüncesini dile getirdi.
Türkiye yazarı Necmettin Batırel, “Hükûmet, fakir fukaranın duasını aldığı için dimdik ayakta…” dedi.
İş dünyasının sevincinden yerinde duramadığını ileri süren yandaş Necmettin Batırel, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’ye çağ atlattığını iddia etti.
Necmettin Batırel yazısının son kısmında, “Büyüyen ülkemize sermaye yağıyor. Rusya aralarında Türkiye'nin de bulunduğu dost ülke para birimlerinden 70 milyar dolar alacak. Brent petrol çöküyor. Akaryakıtta indirim furyası başladı. Artık küresel düzeyde siyasi ve ekonomik güç olarak yükselen bir Türkiye var. Karşımıza geçip bize kimse emir veremiyor, bizim sözümüzü dinliyor. Beyler görün artık Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi, Türkiye’ye çağ atlattı. Bunu kabullenmek istemeyen bir avuç azınlık çöpe atılmış posası çıkmış parlamenter rejime dönelim, ortalık karışsın, IMF’ye gidilsin, faiz tavana çıksın, ithalat patlasın, ihracat batsın, halk sefil olsun diye kuduruyor… Bunlardan ne köy olur ne kasaba. Cumhur İttifakı vatandaşın kalbinde, onu kimse çıkaramaz…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı