Salih Beyaz, Dâr-ı Bekâya uğurlandı

Adana’da Millî Görüş’ün sembol isimlerinden Hacı Salih Beyaz Amcamız Hakk’ın rahmetine kavuştu.

GÜNDEM 06.01.2023, 04:35 06.01.2023, 15:01
20
Salih Beyaz, Dâr-ı Bekâya uğurlandı

Millî Görüş’ün siyasi partilerinde, MİLKO’larda aktif görevler üstlenen merhum Salih Beyaz, dün öğlen namazını müteakiben Kabasakal Mezarlığı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı kabristanlığa defnedildi.
Millî Görüş davasının Adana’daki sembol isimlerinden olan Hacı Salih Beyaz Amcamız rahmet-i Rahman’a kavuştu. Millî Görüş’ün siyasi partilerinde, MİLKO’larda aktif görevler üstlenen Salih Beyaz, çocuklarını ve aile bireylerini dava şuuruyla yetiştirdi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şube Başkanı Enes Beyaz’ın dedesi ve Saadet Partisi Adana İl Başkan Yardımcısı Ahmet Beyaz’ın amcası olan Salih Beyaz, Millî Gazete’mizin de vefakâr destekçilerindendi. Merhum Salih Beyaz için dün öğlen namazını müteakiben Kabasakal Mezarlığı Camii’nde cenaze namazı kılındı. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı’nın kıldırdığı cenaze namazından sonra merhum Salih Beyaz, aynı kabristanlığa defnedildi.

Merhum Hacı Salih Beyaz için dün öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Saadet Partisi GİK üyeleri Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Çelebi Keyhıdır, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, AGD Adana Şube Başkanı Enes Beyaz, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, YENİAD Adana Şube Başkanı Huzeyfe Turunç, Cansuyu Derneği Adana Şube Başkanı Abdurrahman Alcan, Saadet Partili teşkilat mensuplarının yanı sıra birçok vatandaş katıldı.  Millî Gazete ailesi olarak Hacı Salih Beyaz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı