Saliha Gül, ebedi hayata uğurlandı! Mekânı cennet olsun

Merhum Muhammed Emin Er Hocaefendi’nin kızı ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün annesi Saliha Gül, ebedi hayata uğurlandı

AİLE 11.04.2021, 04:35
31
Saliha Gül, ebedi hayata uğurlandı! Mekânı cennet olsun
Merhum Muhammed Emin Er Hocaefendi’nin kızı ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün annesi Saliha Gül, rahmet-i Rahman’a kavuştu. Ankara Şehir Hastanesi’nde Kovid-19 tedavisi gören yaklaşık 3 aydır entübe durumda olan Gül’ün vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulunan Koca, “Kıymetli kardeşim, bakan arkadaşım Abdulhamit Gül Beyefendi’nin muhterem anneleri Saliha Hanımefendi, tedavi gördüğü hastanede rahmet-i Rahman’a kavuştu. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerini kullandı. İki gün önce ebedi hayata göç eden Saliha Gül’ün cenaze namazı dün Gaziantep’te bulunan Bahaeddin Nakıboğlu Camii’nde kılınırken, naaşı Asri Mezarlık’a defnedildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saliha Gül’ün vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Karamollaoğlu, “Adalet Bakanı Sn. Abdülhamit Gül’ün muhterem anneleri Saliha Hanımefendi’ye Allah’tan rahmet, Sn. Gül ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu’nun yanı sıra çok sayıda devlet adamı ve siyasi de taziye dileklerini iletti. Biz de Milli Gazete olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı