Samet Aybaba'dan Balotelli ve Belhanda çıkışı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor maçının ardından Mario Balotelli ve Younes Belhanda'nın performansından memnun olmadığını söyledi.

SPOR 21.08.2021, 00:30
40
Samet Aybaba'dan Balotelli ve Belhanda çıkışı
Süper Lig 'in 2. haftasında Kayserispor'a konuk olan  Adana Demirspor, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oynanan oyundan memnun olmadığını belirtti, ''Biz bu kadar abartılacak bir takım değiliz, öbür takımlara duyurayım, çok saldırmasınlar bize. 1 puan bizim için çok iyi oldu, bizim böyle oynamaya hakkımız yok.'' dedi ve ekledi:

''Futbol koşarak oynanan bir oyun, koşmazsanız kimseyi yenemezsiniz. Bizim ülkemizde maalesef böyle şeylere prim verilmez, bir oyuncu geldiğinde koşmadan da, pas atmadan da, dripling yapmadan da oynayabilir. Bu kadar ucuz olmamalı.''

Takımın önemli isimleri Balotelli ve Belhanda'nın performansını eleştiren Aybaba, ''Şu anda Belhanda'dan da, Balotelli'den de memnun değilim. Döndüğümüzde yine oturup konuşacağız, böyle olursa kadro içindeki yapılanma gayet ciddi şekilde yapılır.'' diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı