Şamil Tayyar, Nebati'yi dalgaya aldığı tweetini apar topar sildi

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin 'epistemolojik kopuş' sözlerini dalgaya alıp metin yazarını suçladığı tweetini apar topar sildi.

GÜNDEM 01.10.2022, 21:50
2
Şamil Tayyar, Nebati'yi dalgaya aldığı tweetini apar topar sildi
AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, bugün attığı tweette, geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Epistemolojik kopuş, heterodoks yaklaşımı ön plana çıkardı” sözlerini dalgaya almıştı. AK Partili Şamil Tayyar, Bakan Nebati’nin metin yazarını da suçlamıştı.
AK Partili Şamil Tayyar, söz konusu ifadelerinin yer aldığı tweetini kısa sürede apar topar sildi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ‘Ekonomik Dönüşüm Zirvesi’nde “Neo-klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi gibi alanların etkisiyle daha fazla önem kazanmaktadır. Amerika, İngiltere, İtalya, ve Almanya başta olmak üzere heteredoks literatürü olduğunu biliyoruz. Kitaplar yazılıyor.” demişti.AKP'li Şamil Tayyar, Bakan Nureddin Nebati'nin yorumuyla dalga geçti
Bakan Nureddin Nebati’nin anlam çıkarılmadığı için gündem olan sözleri sosyal medyada uzun bir süre konuşuldu. Nebati’nin sözlerine partisinden de çeşitli eleştiriler geldi fakat, eleştirilerin hedefi kendisi değil, ‘metin yazarı’ oldu.AK Parti MKYK Üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya platformu Twitter hesabından Bakan Nebati’nin metin yazarına dikkat çekerek şunları yazdı:

“Son dönem Nebati bakanımızdan ziyade metin yazarı gündemde. Kimdir, necidir bilmiyorum, sormadım da… Ancak bu yazarın mantıksız dürtüsünün yol açtığı içgüdüsel savunma psikoanalitik incelemeye tabi tutulmalıdır. :)”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı