Şamil Tayyar'dan Tolga Şardan tepkisi: 'Hukuk bir gün herkese lazım olur'

AKP'li Şamil Tayyar, gazeteci Tolga Şardan’ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Tayyar, “Çok ağır bir karar” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 02.11.2023, 09:35
1
Şamil Tayyar'dan Tolga Şardan tepkisi: 'Hukuk bir gün herkese lazım olur'
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, T24'de yayımlanan "MİT’in Cumhurbaşkanlığı’na sunduğu 'yargı raporu'nda neler var?" başlıklı yazıyı kaleme alan gazeteci Tolga Şardan hakkında, "Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma" suçlamasıyla re'sen soruşturma başlattı. Şardan, hakimlik sorgusunun ardından tutuklandı.
Gazeteci Tolga Şardan'ın tutuklanmasına yönelik çeşitli kesimlerden tepkiler gelirken, AKP'li isimlerden de tepki geldi.
AKP Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Canımızı yaksa, sinir uçlarımıza dokunsa bile bir köşe yazısından dolayı tutuklama kararı çok ağır bir karardır. Oysa tutuklama kararı, istisnai olarak uygulanması gereken bir tedbirdir, ceza değildir. Hukuk bir gün herkese lazım olur. Birlikte sahip çıkmalıyız.." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 01 Aralık 2023
İmsak 06:01
Güneş 07:26
Öğle 12:32
İkindi 15:08
Akşam 17:29
Yatsı 18:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı