Samsung Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab A7 Lite tabletleri tanıtıldı

Samsung, tablet portföyüne en yeni üyeleri Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab A7 Lite modellerini ekledi. İşte Galaxy tablet ailesinin yeni üyelerinin öne çıkan özellikleri...

BİLİM VE TEKNOLOJİ 31.05.2021, 14:20
12
Samsung Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab A7 Lite tabletleri tanıtıldı
Samsung’un Galaxy Tab S7 FE tableti, 12,4 inç ekranıyla Galaxy tablet kullanıcılarının en sevdiği özellikleri bir araya getirirken Galaxy Tab A7 Lite ise kompakt yapısı sayesinde kolay taşınabilir olmasıyla öne çıkıyor. İşte Galaxy tablet ailesinin yeni üyelerinin dikkat çeken özellikleri...
Samsung Electronics, Galaxy tablet kullanıcıların en sevdiği özellikleri bir araya getiren Galaxy Tab S7 FE, eğlence ve üretkenlik özelliklerinin yanında birden fazla işi aynı anda yapmayı mümkün kılan  geniş bir ekran ile geliyor. Galaxy Tab A7 Lite modeli ise daha kompakt ve pratik bir kullanım arayanlar için her yerde kullanabilecekleri bir tablet olarak dikkat çekiyor. 
Galaxy Tab S7 FE, tüketicilere en sevdikleri ve en fazla talep ettikleri özellikleri sunuyor. Eğlenceyi, üretkenliği ve yaratıcılığı bir adım öteye taşıyan geniş 12,4 inç ekranın tercih edildiği Galaxy Tab S7 FE, LTE bağlantısını da destekliyor.
Kullanıcılar yoğun bir gün geçirirken üretkenlik konusunda Galaxy Tab S7 FE’nin gücüne güvenebiliyor. Tabletle birlikte gelen S Pen ile geniş ekranı en verimli biçimde kullanarak birden çok görevi çok daha verimli bir biçimde daha kolay yerine getirmek mümkün. Samsung Notes uygulamasıyla birlikte kullanıcılar el yazısıyla ekran üzerinde yazdıklarını metne çevirebiliyor. Otomatik etiketlerle notlar artık daha kolay düzenlenebilirken Akıllı Arama özelliğiyle ister el yazısıyla ister metin olarak yazılmış bir nota anında erişmek mümkün oluyor. 
Kullanıcılar herhangi bir araştırma yaparken veya proje üzerinde çalışırken bu içerikleri veya uygulamaları birden fazla sekmede tek seferde görüntülemek istediklerinde Galaxy Tab S7 FE bu çoklu görevi kolayca yerine getirebiliyor. Çoklu Aktif Pencere özelliğiyle, üç uygulamayı aynı anda ekranda görüntülemek mümkün olduğundan kullanıcılar ekran üzerinde aynı anda internette gezinebiliyor, not alabiliyor ve video görüntüleyebiliyor. App Pair özelliği sayesindeyse kullanıcılar Çoklu Aktif Pencere özelliğinde en çok bir arada kullandıkları uygulamaları kaydederek anında açabiliyor. 
Üretkenliğini en üst düzeyde yaşamak isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Galaxy Tab S7 FE birçok farklı özelliğe sahip. Samsung DeX ve Book Cover klavyesi sayesinde kullanıcılar tabletlerini dizüstü bilgisayar gibi kullanıp kullanıcı arayüzünü PC deneyimine çevirerek çalışmalarını sürdürebiliyor. İkinci ekran özelliği sayesinde ise Galaxy Tab S7 FE tableti PC için ek bir ekrana dönüştürülerek görüntüleme alanı genişletilebiliyor, böylece daha fazla işi halletmek mümkün hale geliyor. 
Galaxy Tab S7 Serisi’nin şık ve zarif metal yüzeyi, Galaxy Tab S7 FE’de Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green ve Mystic Pink olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile kullanıcılara kişisel tarzını yansıtma olanağı veriyor. Galaxy Tab S7 FE, geniş ekranına rağmen ince ve hafif yapısıyla da dikkat çekiyor. Uzun saatler yeten pil gücü sayesinde priz aramadan video izlemek, çalışmak ve düzenlemek artık mümkün. 
Galaxy Tab A7 Lite, kullanıcıların hareket halindeyken tüketebilecekleri içerikler için son derece uygun bir yol arkadaşı olmaya aday diyebiliriz. 8,7 inç ekrana sahip Galaxy Tab A7 Lite, kompakt tasarımı, şık ve sağlam metal kasasıyla kolay taşınabilirlik sunuyor. Galaxy Tab A7 Lite’ın ekranını çevreleyen ince çerçeve ve güçlü Dolby Atmos Dual Hoparlör sayesinde kullanıcılar en sevdikleri filmleri, programları ve hikâyeleri zevkle seyredebiliyor, en sevdikleri oyunları keyifle oynayabiliyor.Samsung Galaxy Tab A7 Lite özellikleri
32 GB dâhili hafıza ve 1 TB’ye kadar MicroSD kart hafızasıyla en sevilen özellikler için bol bol depolama alanı sunarken, sekiz çekirdekli işlemci de tüm içeriklerin kusursuz ve hızlı bir biçimde çalışmasını sağlıyor. Uzun saatler yeten pil gücü, 15 W Uyarlanabilir Hızlı Şarj ve opsiyonel LTE kapasitesi, Galaxy Tab A7 Lite’ı hareket halindeyken yeni ve popüler bir diziyi izlemek ya da oyun oynamak için oldukça uygun bir cihaz haline getiriyor. Sağlam metal kasa ve ince çerçevesiyle Galaxy Tab A7 Lite, Gri ve Gümüş renk seçeneklerine sahip. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı