Şansal Büyüka'dan 'Mancini' çarkı!

Şansal Büyüka, İtalya ile EURO 2020'yi kazanan teknik direktör Mancini ile ilgili daha önceki yaptığı yorumu unutarak övgüler dizdi.

SPOR 13.07.2021, 10:00
21
Şansal Büyüka'dan 'Mancini' çarkı!
Deneyimli gazeteci ve yorumcu Şansal Büyüka, İtalya ile EURO 2020'yi kazanan teknik direktör Mancini ile ilgili yaptığı yorum dikkat çekti.
İtalya ile muhteşem bir performans gösteren Mancini hakkında Şansal Büyüka, Milliyet gazetesindeki köşe yazısında "Bu Mancini‘yi biz arkasına teneke bağlayıp Türkiye‘den kovduk. Adamı rezil olmaktan beter ettik. Ülkesine döndü, kısa bir süre sonra İtalya Milli Takımı’nın başına geçti ve bir tarih yazdı." yorumunda bulunarak övgüler dizdi.
Şansal Büyüka'nın bu yorumu akıllara Galatasaray başında iken Mancini ile ilgili söylediklerini getirdi. Mancini Galatasaray başındayken Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etmiş ve Milliyet gazetesinden Bilal Meşe'ye konuşan Şansal Büyüka, Roberto Mancini'nin hocalığını beğenmediğini söylemişti.
"Mancini’yi kalite olarak beğeniyorum. İnsan ilişkilerini beğeniyorum. Ama hocalığını beğenmiyorum." açıklamasında bulunan Büyüka, "Galatasaray’da kalırsa takımın bir aşama kaydedeceğini düşünmüyorum. Başarısızlık varsa bunu sadece Mancini’ye fatura etmek doğru değil" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı