Sarıyer'de bekçiyi ve amcasını vuran şüpheli intihar etti

İstanbul'da bir şahıs, sokakta yürüyen bekçi ve amcasını vurdu. Olayın ardından kaçan şüpheli intihar ederek hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 16.05.2022, 06:20
11
Sarıyer'de bekçiyi ve amcasını vuran şüpheli intihar etti
İstanbul Sarıyer’de bir şahıs, sokakta yürüyen bekçi ve amcasını vurdu. Olayın ardından kaçan şüpheli intihar ederek hayatını kaybetti.,
Edinilen bilgiye göre olay, Sarıyer ilçesi Reşitpaşa Mahallesi Mareşal Caddesi’nde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi.
İddiaya göre, bekçi Kerem C. ve amcası Sadık C. yürüdükleri esnada Hüseyin A. (20) önlerini kesti. Daha sonra belindeki silahı çıkaran Hüseyin A., bekçi Kerem C.’ye ateş etti. Boğazına ve omzuna isabet eden kurşunlar nedeniyle Kerem C. yere yığıldı. Hüseyin A. yere yığılan yeğeni ile ilgilenen Sadık C.’yi ise göğsünden vurdu.
İHA'nın haberine göre; motosikletle olay yerinden kaçan şüpheli Hüseyin A. üst caddede silah ile başından kendini vurarak hayatını kaybetti.
YARALILARIN DURUMU AĞIRİhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırıda ağır yaralanan Kerem C. ile amcası Sadık C. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı