Seçim anketi sonuçları AK Parti'yi harekete geçirdi: Geri dönebilirler

Seçim anketi sonuçları ile sarsılan AK Parti'de yol haritası hazırlandı. Üst düzey yöneticiler kamuoyu önünde anket sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını savunsa da içeride farklı yönde hareket edildi.

GÜNDEM 07.09.2022, 11:15
2
Seçim anketi sonuçları AK Parti'yi harekete geçirdi: Geri dönebilirler
Son seçim anketi sonuçları AK Parti'nin oy oranlarındaki değişimleri ortaya koyarak iktidardaki erimeyi gözler önüne sermeye devam ederken AK Parti harekete geçti. Son anket sonuçları açıklandıktan sonra bazı AK Partili yöneticileri kamuoyuna dönük açıklamalarda anket sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını savunurken içeride durumun bambaşka olduğu ortaya çıkıyor. 
2023 seçimleri için çalışmalarına başlayan AK Parti Teşkilatları anketleri dikkate almaya başladı. 
AK Parti'de seçim anketi sonuçları seçime kadar masada olacak ve anketlere göre oy oranın düştüğü bölgelerde çalışmalar yoğunlaştırılacak. AK Parti'de mitinglere katılımlar ise bir önceki seçimlerdeki katılım oranlarıyla kıyaslanıyor. Tüm bu veriler ışığında bir yol haritası oluşturan AK Parti son anket çalışmaları çerçevesinde kararsızlara ulaşıp sorunlarını çözmek için bir çalışma başlattığı ifade ediliyor. 

AK Parti kaynakları, AK Parti’den ayrılıp muhalefet partilerine geçen seçmen olmadığını ileri sürerken kararsız kalan seçmenlerin sorunlarının çözülürse yeniden AK Parti’ye döneceğini savunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı