Son Dakika

Seçim yaklaştı çalışmaları artırın

Saadet Partisi GİK ve İl Başkanları toplantılarında konuşan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, seçim Sath-ı Mailine girildiğini söyledi.

GÜNDEM 07.08.2022, 04:35
2
Seçim yaklaştı çalışmaları artırın
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) ve İl Başkanları Toplantısı online olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Karamollaoğlu, seçim sathı mailine girildiğini hatırlatarak, yeni dönem itibariyle çalışmaların artarak devam edeceğinin altını çizdi. Karamollaoğlu, “Bizim prensiplerimizin, toplumda ülkede geçerli hale gelmesi iktidarda kadromuzun yer alması ile mümkün. İnşallah bu çalışmalarımız önümüzdeki aylarda zirveye ulaşacak” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de aktif bulunan partiler arasında en disiplinli teşkilatın Saadet Partisi’nde olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, Milli Görüş prensiplerinin geçerli olması için iktidarda bir kadronun olması ile mümkün olduğuna dikkat çekerek, “Bundan sonra seçime kadar canla başla çalışmak mecburiyetindeyiz. Ülkemizdeki en disiplinli teşkilat bizim teşkilatımız. Eylül ayı, okulların açılması münasebetiyle yeni bir dönemin başlaması demek. Bu yeni dönemde daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bizim prensiplerimizin, toplumda ülkede geçerli hale gelmesi iktidarda kadromuzun yer alması ile mümkün. İnşallah bu çalışmalarımız önümüzdeki aylarda zirveye ulaşacak” diye konuştu.

Bütün Türkiye’nin ve İslam âleminin Milli Görüş’ün başarısını beklediğine dikkat çeken Karamollaoğlu, başarının ise doğru çalışmalar ile geleceğini vurgulayarak, “Hem ülkemiz hem bütün İslam âlemi hem de emin olun bütün dünya sizlerin bizlerin başarılı olmasını bekliyor. Başarı, doğru çalışmalar ile doğru prensiplerle gelir. Bunun için çok çalışmak şart. Azimle çalışılmadan bu başarı olmaz. Erbakan Hoca’mızın zamanında kendisi ile beraber çalışan büyüklerimizin büyük kısmı aramızdan ayrıldı. Son olarak Recai abimiz var, Yasin bey abimiz var. Aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Onların çocukları inşallah onların yerini boş bırakmaz diyorum” dedi.

Bütün Türkiye’nin ve İslam âleminin, Millî Görüş’ün başarısını beklediğine dikkat çeken Karamollaoğlu, başarının ise doğru çalışmalar ile geleceğini vurgulayarak, “Başarı, doğru çalışmalarla, doğru prensiplerle gelir. Bunun için çok çalışmak şart. Azimle çalışılmadan bu başarı olmaz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı