Sedat Cengiz, Rahmet-i Rahman’a uğurlandı

Saadet Partisi GİK Üyesi Sedat Cengiz Ağabeyimiz, Hakk’ın rahmetine kavuştu.

AİLE 02.01.2023, 04:35
27
Sedat Cengiz, Rahmet-i Rahman’a uğurlandı
Millî Görüş’ün Antalya’daki dava öncülerinden olan Saadet Partisi GİK Üyesi Sedat Cengiz Ağabeyimiz, ahirete irtihal etti. Millî Görüş’ün siyasi partilerinde ve MİLKO’larında önemli görevler üstelenen merhum Sedat Cengiz, canıyla, malıyla davasına hizmet üzere bir ömür yaşadı. Gazetemize maddi ve manevi olarak önemli destek veren merhum Sedat Cengiz, Millî Gazete’nin okunmasının önemine her ortamda dikkat çekiyordu.
Merhum Sedat Cengiz, dün öğle namazını müteakip Yeşilbayır Mezarlığı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilbayır Mezarlığı’nda defnedildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, merhum Sedat Cengiz’in vefatıyla ilgili bir taziye mesajı paylaşarak, “Değerli yol arkadaşımız, güzel insan, partimizin Genel İdare Kurulu Üyesi Sedat Cengiz kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun” ifadelerini kullandı.

Merhum Sedat Cengiz için düzenlenen cenaze namazına Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Sunar, Fatih Aydın, Ersan Bilgin, Malatya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçın Kaya, Saadet Partisi GİK Üyeleri, Musa Öztürk, Hasan Güldal, Mehmet Ali Can, Galip Akın, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, AGD Antalya Şube Başkanı Hakan Ülgen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Millî Gazete ailesi olarak merhum Sedat Cengiz’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı