Sedat Peker videolarının izlenme oranları geleneksel medyayı ezdi

Sedat Peker videoları sosyal medya başta olmak üzere ülke gündeminin ilk sıralarında. Peker'in videolarının izlenme oranları milyonları aştı. Peki, Sedat Peker videoları ne kadar izlendi? İşte cevabı.

GÜNDEM 08.06.2021, 11:00
6
Sedat Peker videolarının izlenme oranları geleneksel medyayı ezdi
Sedat Peker Youtube kanalında yayımladığı videolarla gündemi sarsmaya devam ediyor. Peker, 9. videosunu yayımlamasına rağmen videolarındaki iddialar karşısında yargı mercilerinin sessizliğini bozmaması dikkat çekiyor. Hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker ailesiyle birlikte yurt dışına çıktı. Peker, son paylaştığı videosunda, başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere Demirören Medya-Ziraat Bankası, Sezgin Baran Korkmaz, Veyis Ateş ve bazı yargı mensupları hakkında iddialarını sürdürdü. Sedat Peker’in Youtube kanalındaki videolar  da her geçen dakika izlenme rekorları kırıyor. Peker’in videoları-iddiaları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Sedat Peker'in kanalı, Youtube politikaları gereği onaylı hesaba dönüştürülürken Peker’in Youtube kanalı abone sayısı 1,7 milyon abone sayısına ulaştı. Sedat Peker’in 9. videosu 2 günde 10 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.  Sedat Peker’in videolarının izlenme oranları ise şöyle: Birinci video: 7,2 milyon
İkinci video: 6,2 milyon
Üçüncü video: 6,1 milyon
Dördüncü video: 7,3 milyon
Beşinci video: 8,6 milyon
Altıncı video: 10 milyon
Yedinci video: 17 milyon
Sekizinci video: 13 milyon
Dokuzuncu video: 10 milyonBu oranlar karşısında sosyal medya geleneksel medya karşısında bir kez daha ezilmiş oldu. Öte yandan Sedat Peker’in paylaştığı videoların başka hesaplar tarafından da paylaşıldığı göz önüne alındığında bu oranın 1 milyar izlenmeye doğru gittiği görülüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı