Sedat Peker'den flaş Soylu iddiası: "Tayip ağabeyin altını oyuyor"

Sedat Peker yayınladığı son videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

GÜNDEM 13.05.2021, 11:50
16
Sedat Peker'den flaş Soylu iddiası:
Sedat Peker'in, AK Partili bazı isimleri eleştiri yağmuruna tuttuğu videolara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı son videoda Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın altını oyduğunu iddia eden Sedat Peker, "Tayip ağabeyin altını oyduğunu herkes biliyor. O kadar küfür ettin. O kadar hakaret ettin." ifadelerini kullandı.
Sedat Peker sözlerini şöyle sürdürdü: “Süleyman Soylu, sen 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; koruma polisimi sen vermedin mi? Temiz Süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı" 
Sedat Peker, Bakan Soylu ile ilgili şu iddialarda bulundu:
"Bizim temiz Süleyman var, Sayın İçişleri Bakanımız. Bir arkadaş aradı dedi ki, ‘Süleyman Bey'in üzerine çok geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, arkadaş kusura bakmasın.’ Bizim temiz Süleyman bir tweet attı, ‘Suç örgütü liderini takipteyiz’ tamam. Millet buna biraz daha saldırınca ertesi gün ‘Pislik, mafya lideri’ dedi. Şimdi namusluca konuşacağız. İnsanın yalan söyleyip söylemediği her şeyinden belli oluyor. Ben zaten delilleriyle anlatacağım. Namus sahibiysen konuş ya, Berat Bey'e sen beni düşman etmedin mi? Akrabam Reşat Hacıfazlıoğlu, senin bütün organizasyonlarını yapan. Ya sen değil miydin DYP'nin başına ulaşmak için, seni kongrelere almıyorlardı, yanında kim var bakın, benim arkadaşlarım, akrabalarım. Onlar senin yanında değil miydi? Benim akrabam gelip ‘Reis'in kulağına bir şeyler geliyor, İstanbul'da sorunlar var' dediğinde, ‘İstanbul'u ben yönetmiyorum, Berat yönetiyor’ dedin mi, demedin mi? ‘O yaptırıyor her şeyi’ dedin mi demedin mi? ‘Sedat Peker'in akrabası, bir cenazedeyiz, telefon sinyalleri var, cenazede görüştük, sen demedin mi ‘Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar. Ben tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim’ demedin mi? Senin bu dünyada hep yıldızın parlak olacak."
“Pelikancısı, Ağarcısı, Süleymancısı… Nedir ulan? Sarmışsınız Tayyip abinin çevresini, dünyayla bağlantısını kesmişsiniz. ‘Ülke böyle büyüyor ülke şöyle büyüyor’, insanlar intihar ediyor. Sen bakan değil misin? Onlarla ilgilensene. Senin görevin gazeteciye, parti başkanına, ona buna… Eşkiya mısın sen? Millet kuru soğana muhtaç oldu”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı