Sedat Peker'den Soylu'ya 'Sezgin' sorusu: Ayın 4’ün de görüştün mü?

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bu kez sosyal medya hesabından Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili çarpıcı bir soru sordu. Peker, “Ayın 4’ün de İçişleri Bakanlığı’nda görüştün mü?” dedi.

GÜNDEM 08.06.2021, 16:45
16
Sedat Peker'den Soylu'ya 'Sezgin' sorusu: Ayın 4’ün de görüştün mü?
Sedat Peker, 9. videosunda hakkında yakalama kararı bulunan firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili ortaya attığı iddiaları sosyal medya hesabından yineleyerek bir kez daha İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çağrıda bulundu.
30 gündür İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında ciddi iddialarda bulunan Sedat Peker bu kez sosyal medya platformu Twitter hesabından Bakan Soylu’ya peş peşe sorular sordu.
Sedat Peker, Twitter hesabından paylaştığı bilgiselde “Doğru soru şu olmalı. Sezgin Baran Korkmaz’la ayın 4’ün de İçişleri Bakanlığı’nda görüştün mü? Resul hor telefon açıp onu çağırdı mı? Ayın 5’in de bu adam yurt dışına neden kaçtı?” ifadelerini kullandı.
Sedat Peker, sosyal medya hesabından şunları yazdı:
“Utanmadan terörle mücadele kahramanı bakana “süslü sülü” diyorsun diye bana twit yazanlar siz gerçekten ya safsınız ya da malsınız. Terörle mücadelede kahramanlarımız şanlı askerlerimiz ve kahraman polislerimizdir.
Diyorsunuz ki süslü sülü şehit ailelerini ziyaret ediyor, karakoldaki askerleri ziyaret ediyor, ulan ALLAH’ın safları at arabası ile mi gidiyor oraya? Özel uçakla özel helikopterle gidiyor. Siz gerçekten ya safsınız ya malsınız.
Şehit olan polislerimiz, askerlerimiz Yüce Allah’ım onlardan razı olsun. Onlar şehit olacak, süslü sülü ülkeyi soyacak gerçekleri görmemek için kör olmak lazım. Vallahi siz ya safsınız ya malsınız.
Doğru soru şu olmalı. Sezgin Baran Korkmaz’la ayın 4’ün de İçişleri Bakanlığı’nda görüştün mü? Resul hor telefon açıp onu çağırdı mı? Ayın 5’in de bu adam yurt dışına neden kaçtı? (süslü sülü Yüce Divan’a gideceksin hiçbir şansın yok).”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı