Sedat Peker'in iddialarda bulunduğu Metin Kıratlı'dan açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisi hakkındaki iddiaları ve sosyal medyadan yapılan yorumlar hakkında açıklama yaptı.

GÜNDEM 31.05.2021, 21:50
8
Sedat Peker'in iddialarda bulunduğu Metin Kıratlı'dan açıklama geldi
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisi hakkındaki iddiaları ve bununla ilgili yapılan yorumlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Kıratlı'nın açıklaması şöyle:
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı son videosunda Suriye’de ticaret yapmak için Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’ya gidilmesi gerektiğini iddia etmişti.
Peker, ''Şimdi sizin Suriye’de ticaret yapmanız için ne yapmanız gerek biliyor musunuz? Metin Kıratlı bey var, cumhurbaşkanlığı idari işler başkanı, Külliye’ye gideceksiniz. Ama böyle bir iki kamyonluk işleri söylemiyorum, büyük, kaçak ham petrol, çay, şeker, alimünyum, bakır, ikinci el araç. Milyarlarca dolarlık para'' ifadelerini kullanmıştı.
"Hakkımda sosyal medya üzerinden yapılan mesnetsiz ve hukuksuz beyanlara karşı iftira ve hakaret suçlarından ilgililer hakkında gerekli hukukî süreç başlatılmıştır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı