Sel felaketinin yaşandığı Rize'ye bakanlar 3 uçakla gittiler!

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, Rize'deki sel felaketine 3 bakanın 3 ayrı uçakla gitmesine tepki gösterdi.

GÜNDEM 17.07.2021, 08:10
18
Sel felaketinin yaşandığı Rize'ye bakanlar 3 uçakla gittiler!
Rize'de herkesi üzen bir sel felaketi yaşandı. Neredeyse her sene Karadeniz bölgesinde sel felaketleri yaşanıyor ancak maddi kayıplar oluşuyor. Bu kez yaşanan sel felaketinde ise 6 vatandaş hayatını kaybetti ve 2 vatandaş hala kayıp.
Yaşanan korkunç olay sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vermesiyle birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu inceleme yapmak üzere Rize'ye gitti.
Felaketin yaşanmasının ardından hızla bölgeye ulaşan bakanlar, Rize'de olay yerinde açıklamalarda bulunarak gereken ne ise onun yapılacağını söyledi. Yeniçağ Ankara temsilcisi ve yazarı Orhan Uğuroğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 3 bakanın Rize'ye nasıl gittiğini paylaştı.

Uğuroğlu, "Yuh artık... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 3 Bakan 3 Ayrı uçakla sel felaketi için Ankara’dan Rize’ye gittiler" ifadelerini kullandı.
Uğuroğlu'nun paylaştığı fotoğrafta 3 ayrı uçağın yan yana durduğu görüldü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı