Selahattin Baki: Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor

Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Denizlipor maçı sonrası yaptığı açıklamasında "Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor" dedi.

SPOR 05.04.2021, 22:00
14
Selahattin Baki: Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor
Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek ikinci sıraya yerleşen Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "Fenerbahçe bugün önemli bir psikolojik dönemeci döndü. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor, ben inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Selahattin Baki'nin Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Takımımızı ve Emre Belözoğlu'nu tebrik ediyorum. Şampiyonluk ateşini yakmamız gereken bir maç olduğunu biliyorduk. İlk yarı iyi bir futbol ortaya koyamadık. İkinci yarı biraz daha mücadeleci ve isteyen bir Fenerbahçe olarak sahaya çıktı. Daha önce hepimizin yaşı aklı, hafızası yetiyor. Nice puan farklı kapandı. Gerek lehimize, gerek aleyhimize. Fenerbahçe bugün önemli bir psikolojik dönemeci döndü. Bu da doğal olarak rakiplerimizi rahatsız edecektir. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor. Ben inanıyorum. İstek ve karakter sorunu Samandıra'da yok. Malatya deplasmanında iyi bir sonuçla döndüğümüz takdirde, şampiyonluk inancımızı en üst noktaya taşıyacağız.
Galatasay Lisesi olayıyla ilgili, aklın yolu bir. Galatasaray Kulübü'ne dedik, istediğiniz platformda tartışalım dedik. 4 gün geçti aradan hala bir cevap yok. Ben buradan tekrar söylüyorum, hodri meydan. Çıkın konuşalım. Bizim sezon başından beri söylediğimiz gri pozisyonlarda Fenerbahçe aleyhine kararlar çıkıyor. Bugün bir kez daha gördük."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı