Selçuk Bayraktar: Hangi ülkeye SİHA satacağımıza devlet karar verir

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Bayraktar İHA'ların satışı ile ilgili olarak "Hangi ülkeye SİHA satacağımıza devlet karar verir" dedi.

GÜNDEM 28.08.2022, 08:15
Selçuk Bayraktar: Hangi ülkeye SİHA satacağımıza devlet karar verir
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Bayraktar İHA'ları ile ilgili BBC'den Dzhafer Umerov ve Tatiana Yanutsevich'le konuştu. Selçuk Bayraktar, "Hangi ülkeye SİHA satacağımıza devlet karar verir." ifadelerini kullandı.
Haluk Bayraktar, "Moskova size büyük paralar teklif ederse onlara da Bayraktar satar mısınız?" sorusuna ise "Bizim işimizin temeli hiçbir zaman para ve maddiyat olmadı. Ukrayna ile dostluk ve işbirliğimiz eskiye gidiyor" diye yanıt verdi.
"Gerçek şu ki Moskova bize ne kadar para teklif ederse etsin onlara satış yapmayız. Şu anda tüm desteğimiz Ukrayna'ya çünkü haksız, saldırgan ve savunulamaz bir saldırıyla karşı karşıyalar." diyen Bayraktar, şu ifadeleri kullandı: "Bizim Ukrayna ile işbirliğimize hiçbir şey gölge düşüremez, ne kadar para teklif ederlerse etsinler."
Hangi ülkelere satış yapılacağına nasıl karar verdikleri sorusuna Haluk Bayraktar, devletle ortak karar verdiklerini söyledi. Selçuk Bayraktar ise bunun devletin karar vereceği bir konu olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı