Selçuk Bayraktar'dan duygulandıran Şehit Osman Erbaş paylaşımı!

Selçuk Bayraktar, Bitlis Tatvan'daki helikopter kazasında şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş Erbaş'la ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.

GÜNDEM 04.03.2021, 21:35
31
Selçuk Bayraktar'dan duygulandıran Şehit Osman Erbaş paylaşımı!
Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Bitlis Tatvan'daki helikopter kazasında şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş Erbaş'la ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı. Bayraktar şehidimiz Erbaş için 'Ülkemizin dünyada S/İHA'ların kullanımında bu noktaya gelmesinde rolü çok büyüktü. Kalender, babacan, alçak gönüllü, herkesin ve tüm Mehmetçiğin sevdiği kahraman bir Komutanımızdı.' ifadelerini kullandı.
Selçuk Bayraktar, mesajında şu ifadeleri kullandı:
pic.twitter.com/pgIR7Gv1Et
— Selçuk Bayraktar (@Selcuk) March 4, 2021
 
"Şehit Osman Paşamız ile 2010'da Doğubayazıt'ta Tugay Komutanıyken tanışmıştım. Mini İHA'larımızı operasyonlarda kullanacak personele eğitim vermek üzere davet etmişti. O dönemde doğudaki sınır karakollarını teker teker kendisiyle gezmiştik. Kalender, babacan, alçak gönüllü, herkesin ve tüm Mehmetçiğin sevdiği kahraman bir Komutanımızdı.
Yıllar içinde dostluğumuz hiç bitmedi. Milli S/İHA sistemlerimizin gelişiminde çok büyük desteği oldu. Ülkemizin dünyada S/İHA'ların kullanımında bu noktaya gelmesinde rolü çok büyüktü. En son TEKNOFEST ziyaretinde yüz yüze görüşüp alanı beraber gezmiştik. Gençlerin projelerini görüp ülkemiz adına çok mutlu olmuştu.
Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun Komutanım... Özlemini duyduğunuz şehadete kavuştunuz...
Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik Komutanım...
Sizi, muhabbetinizi, dostluğunuzu, kahramanlığınızı hep özleyeceğiz..."
pic.twitter.com/pgIR7Gv1Et pushfn('ads'); — Selçuk Bayraktar (@Selcuk) March 4, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı