Son Dakika

Selçuk Geçer net konuştu! Dolar kuru güç topluyor deyip uyardı

Dolar kuru 13 lira üstüne çıkması sonrası şu sıralarda 12 lira seviyelerinde hareket sergiliyor. Yüksek dolar kuru karşısında Selçuk Geçer'den bir uyarı geldi.

EKONOMİ 25.11.2021, 16:15
26
Selçuk Geçer net konuştu! Dolar kuru güç topluyor deyip uyardı
Dolar kurunun önceki gün daha da rekor seviyelere ulaşması ve devam eden dalgalanmalar tüm piyasaları sarstı. Kurdaki yaşanan bu rekor seviyelerin asıl etkilerinin ilerleyen günlerde her alan da daha da hissedileceği belirtiliyor. Uzman isimler bir yandan dolar kuru hakkında yorumlarını sürdürürken bir yandan da takipçilerine uyarılarda bulunuyor. Daha önce yaptığı açıklamada, dolar kurunun 20 bile duramayacağını savunan Ekonomist Selçuk Geçer, bu kez de enflasyon ve ABD’den gelecek ekonomik verilere dikkat çekti.
Dolar kuru saat 16.00 itibariyle 12 lira seviyesinde işlem görüyor. Dolarda yaptığı analizlerle dikkatlerine üzerine çeken ekonomist Selçuk Geçer’den dolar için yeni bir uyarı daha geldi. Geçer, dolar kurunun 12 lirada güç toplandığını söyledi. Geçer, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Dolar 12 de güç topluyor! Enflasyon ve Amerika sürprizine dikkat!” ifadelerini paylaştı.
Amerika Merkez Bankası’nın (FED) son toplantısındaki tutanaklara dikkat çeken Selçuk Geçer, yüksek enflasyonun devam etmesi durumunda doların daha da yükseleceğini ima etti.
Selçuk Geçer, sosyal medya platformu Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:
“ABD Merkez Bankası’nın son toplantısına ait tutanaklarda yetkililer, yüksek enflasyonun devam etmesi durumunda, varlık alım azaltımı ve faiz oranlarını yükseltmek için daha hızlı hareket etmeye açık olduklarını belirtti. Dolar düşecek öyle mi?”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı