Selçuk Geçer’den dolar hareketi için flaş çağrı! Derhal soruşturun

Dolar kuru dün akşam saatlerinden itibaren geri çekildi. Dolarda yaşanan bu hareketlilik merak ediliyor. Selçuk Geçer ise BDDK’ya kur hareketleriyle ilgili çarpıcı çağrıda bulundu.

EKONOMİ 21.12.2021, 10:45
17
Selçuk Geçer’den dolar hareketi için flaş çağrı! Derhal soruşturun
Dolar kuru sert hareketlerle geriye çekildi. Selçuk Geçer, dolar kuru hareketleriyle ilgili BDDK’nın açıklamasına tepki gösterdi. BDDK’ya dolar kuru hareketleriyle ilgili çağrıda bulunan Selçuk Geçer dikkat çeken ifadeler kullandı.

Dolar kuru yorumlarıyla bilinen ekonomist Selçuk Geçer, sosyal medya hesabından, “BDDK, görse ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle edenlere suç duyurusunda bulunacağım demiş… Sayın BDDK, manipülasyon yüksek parayla ve yüksek mevkiyle olur. Bunları da araştıracak mısınız?” diye sordu.

“BDDK’ya çağrımdır” diyen ekonomi Selçuk Geçer, “128 milyar dolar nerede, ihtiyaç akçesi nerede, yüksek faizle hangi tefecilere borçlanıldı ve son gece yarısı operasyonundan kimlerin haberi vardı? Derhal görevinizi yapın ve soruşturma başlatın.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı