Selçuk İnan: Fenerbahçe'nin zaaflarını biliyorduk

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'ye 5-1 mağlup oldu.

SPOR 30.01.2023, 10:10
2
Selçuk İnan: Fenerbahçe'nin zaaflarını biliyorduk
Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Fenerbahçe karşısında 5-1 mağlup oldukları mücadeleye dair açıklamalarda bulundu.
Maç sonrası İnan basın mensuplarına konuşan Selçuk İnan, zor bir müsabakayı geride bıraktıklarını aktararak, şu ifadeleri kullandı:
"Skordan dolayı zor oldu ve üzüldük. Aslında maça istediğimiz gibi başladık diyebilirim. Bir hafta böyle çalıştık. Zaafları biliyorduk ama güçlü yanlarını da biliyorduk ve öne geçtik. Planladığım gibi gidiyordu ama böyle maçlarda büyük takımlara karşı oynadığımızda oyuncu kalitelerini göz önüne aldığınızda basit bireysel hatalar maalesef skora yansıyabiliyor. Oyuncularımla bunu konuştum. Çok iyi mücadele etmeliyiz ama en nihayetinde en az pas hatasıyla oynamamız gerektiğini söylemiştim. Her zaman hesapladığınız gibi olmuyor. Onun neticesinde gelen 1 gol bizi düşürdü. İkinci yarıda da oyuna tutunmak için bir stratejimiz vardı ama yine erken yediğimiz gol ve sonrası zaten çok baz aldığım bir bölüm olmadı. Bu maç geride kaldı. Puan ya da puanlar almak istiyorduk. Asıl önemli maçların şimdi geldiğini biliyoruz. Şu andan itibaren Giresunspor maçına odaklandık" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı