Selçuk Özdağ'dan Erdoğan açıklaması: Bizi ittifaka çağırdı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan çok konuşulacak Erdoğan çıkışı geldi. Özdağ, "Önemli bir kişiyle bana mesaj gönderdiler. Bizi ittifaka çağırdı." dedi.

GÜNDEM 14.01.2022, 09:25
6
Selçuk Özdağ'dan Erdoğan açıklaması: Bizi ittifaka çağırdı
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özdağ, anayasanın ilişkili maddeleri gereğince Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üçüncü kez cumhurbaşkanlığına aday olabilmesi için erken seçim olması gerektiğini belirtti.
Özdağ, yaklaşan seçimler dolayısıyla Cumhur İttifakı'nda yeni arayışların ortaya çıktığını ifade ederek, çeşitli muhalefet partilerinin Cumhur İttifakı'na davet edilmesine yönelik girişimlerin olduğunu söyledi.

AKP dışında üst düzey bir isim tarafından görüşmek üzere davet aldığını ve davet edilen yerde görüşmeye katıldığını söyleyen Özdağ, kendilerine, Cumhur İttifakı’na katılmaları yönünde çağrıda bulunulduğunu ve Gelecek Partisi'ne ittifak ile bir olma yönünde mesaj verildiğini dile getirdi.
Söz konusu mesajın Erdoğan'ın talimatıyla gönderildiğini öne süren Özdağ, kendisinin ve partisinin bu yöndeki girişimlere kapalı olduğunu ifade ettiğini söyledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı