Selçuk Tepeli kovuldu demişti... AKP'li Birinci'nin yalanı patladı

RTÜK'e FOX TV'ye yaptırım uygulanması için çağrı yapan AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci "FOX TV, Selçuk Tepeli'yi kovmuş" iddiasında bulunmuştu.

GÜNDEM 21.05.2022, 14:25
7
Selçuk Tepeli kovuldu demişti... AKP'li Birinci'nin yalanı patladı
FOX Haber'in üst düzey yöneticileri, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci'nin Selçuk Tepeli kovuldu iddiasını yalanladı. Mücahit Birinci, Twitter'dan yaptığı paylaşımda ise Selçuk Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğunu öne sürerek "Yetmez... En ağır müeyyide bu kanala uygulanmalıdır" dedi.T24'ün haberine göre, FOX Haber'in üst düzey yöneticileri çiftçilerin tarlalarını ekemediği söyleyen FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin sinirlenerek önündeki bardağa vurması sonrası "kanaldan kovulduğu" iddiasını kesin bir dille yalanladı. 
FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatan bir haberin ardından sinirlenerek önünde duran bardağa vurdu. Haberin ardından konuşan Selçuk Tepeli, "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" dedi. Tepeli, elindeki kâğıdı fırlattı ve daha sonra önündeki bardağa vurdu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı