Selçuk'tan ''Beceriksiz'' tepkisine ''Eğitimde Telafi'' yanıtı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 26.05.2021, 21:20
2
Selçuk'tan ''Beceriksiz'' tepkisine ''Eğitimde Telafi'' yanıtı!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kendisini hedef alarak 'beceriksiz' diyen Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Özyılmaz'ın açıklamalarına yanıt verir nitelikte bir tweet attı. 
Özyılmaz'ın, “Milli Eğitim’de bu başarıyı göremiyoruz. Çünkü, Milli Eğitim Bakanı konu üzerinde özenle çalışarak bugünü kurtaracak politika üretemedi. Yerelin sesini duymadı, durumunu görmedi. Devlet nezdinde ağırlık koyarak bir tarz bir çizgi tutturamadı. Aksine çok zikzak yaptı ve çok yıprandı.
Bundan olumsuz olarak etkilenen de ilk, orta ve lise öğrencileri oldu. Ayrıca öğretmenler ve veliler de hüzün ve kedere boğulmanın yanında psikolojileri bozuldu. Bakandan kaynaklanan bu beceriksizlikten dolayı, bir nesli/kuşağı kaybetmek üzereyiz. Çok ciddi önlemler alınmalıdır'' tweetinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Selçuk, 'eğitimde telafi' sürecine değindi.
Selçuk, "Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı