Şenol Güneş'ten Fenerbahçe derbisi öncesi takıma sert uyarı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniyespor'a 2-0 kaybettikleri hazırlık maçı sonrası futbolcuları sert bir dille eleştirdi.

SPOR 28.03.2023, 20:35
5
Şenol Güneş'ten Fenerbahçe derbisi öncesi takıma sert uyarı
Milli arada çalışmalarına devam eden ve Süper Lig temsilcisi Ümraniyespor'la bir hazırlık maçı yapan Beşiktaş, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Siyah-beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş, zorlu Fenerbahçe derbisi öncesi futbolcuları sert bir dille uyardı.  "Böyle forma rekabeti olmaz"
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; tecrübeli hocanın, derbi öncesi oyuncularına, “Saha çalışmalarımız maçlara hiç yansımıyor. Böyle forma rekabeti olmaz. Bu böyle gitmemeli” dediği öğrenildi. "Saha çalışmalarımız maçlara hiç yansımıyor"
Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçı sonrası bir açıklama yapan Güneş’in, “Saha çalışmalarımız maçlara hiç yansımıyor. Hem de adı üstünde hazırlık maçı. Taraftar yok, medya yok. Siz de yoksunuz! Böyle forma rekabeti olmaz.  "Böyle gitmemeli"
Yaptığımız idmanlar, çalışmalar sahaya yansımıyor ise hepimizde eksiklik var demektir. Bu maçta gördük. Böyle gitmemeli. İdmanlardaki performansınızın daha da üzerine ekleyerek maçlara taşımalıyız.  "Tam tersi görüntü oldu"
Ancak tam tersi görüntü oldu. Teknik ekip ne yaparsa yapsın, sizlerin vereceğiniz karşılık ile orantılı. Bu yüzden yarın izin yapın. Tamamen boş ve motive şekilde gelin” diyerek derbi öncesinde uyarıda bulunduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı