Şenol Güneş'ten İtalya itirafı!

İtalya'ya 3-0 yenilerek EURO 2020'ye kötü bir başlangıç yapan millilerde teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

SPOR 12.06.2021, 00:45
4
Şenol Güneş'ten İtalya itirafı!
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş,  İtalya'ya 3-0 kaybettiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar şöyle;
"Açılış maçında ev sahibiyle oynadık. Beklentimiz güzel bir oyun, rakiple kora kor oynayan, oyunumuzu onlara göstermekti. Rakibimiz bizden üstündü. Rakip topu aldığı zaman kolay vermiyor, baskı yaptığı zaman da bizden fazla top kazandılar. Zaman zaman çıkışlar oldu ancak takım oyunu olarak oynadığımız bir oyun değildi. Daha üstün bir rakip vardı. Sahayı kullanmaları daha iyiydi. Mahkum oynadık. İtalya bizden daha hazır göründü. Bizden daha iyi bir takıma kaybettik. Onlar ne kadar iyiyse, biz de kendi oyunumuzdan o kadar uzaktık. Maçta yorulduk. Kendi sahasında coşkuyla oynayan bir takıma karşı istediğimizi yapamadık. Daha savaşçı bir oyun oynayabilirdik ama olmadı."

"Bu maçta alacağımız puanlar bize büyük katkı yapardı ancak uzun zamandır kaybetmeyen bir takıma karşı oynadık. Puan alsaydık bize büyük faydası olacaktı ancak bu bir turnuva. Kazansaydık da hiçbir şey bitmeyecekti. Önümüzde 2 maç var, ikisini de kazanmak isteyeceğiz. Futbol saha içinde de değişkenlik gösteren bir oyun. Umuyor ve diliyorum ki istediğimiz oyunu Galler maçında sağlar ve istediğimizi alırız."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı