Şenol Güneş'ten Rıdvan Dilmen ve Ersin Düzen'e gönderme!

Şenol Güneş, 6-1'lik Hollanda yenilgisi sonrası istifa sorusuna verdiği imali cevapla Rıdvan Dilmen ve Ersin Düzen'e gönderme yaptığı iddia edildi.

SPOR 08.09.2021, 08:25
10
Şenol Güneş'ten Rıdvan Dilmen ve Ersin Düzen'e gönderme!
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda karşısında alınan 6-1'lik yenilginin ardından açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş'in istifa sorusuna verdiği imalı yanıt dikkat çekti.
"Bir senedir hakkımda yapılmak istenen şeyleri saygıyla karşılıyorum. Sorumlusu benim." açıklamasında bulunan Güneş, "Yönetim gereken desteği verdi. Herkes üzülüyor. Beni seven de sevmeyen de üzülüyor. Türk olan üzülür ama oyunculara dokunurlarsa yanlış yaparlar. Yönetim de sahaya çıkıp oynamadı. Sorumlu benim, konuşulur. Var olanı yok etmek istiyorsanız yerine bir şey koymalısınız. Benim için demiyorum, kültürle ilgili diyorum" dedi.

Şenol Güneş, kendisine gösterilen kimi tepkileri ise imalı cevap vererek "Düzen ve şeytanlık karışmış. Düzen artık şeytanlık olmuş. İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in "İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim" açıklaması TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile TRT'nin eski personeli Ersin Düzen’e gönderme olarak yorumlandı.

Hollanda maçının devre arasında Milli Takımın performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, eleştirilerde bulunmuştu.
Sunucu Ersin Düzen ise, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Şenol Güneş’i istifaya davet etmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı