Şenol Güneş’ten sert tepki: Kazandık ama maalesef…

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada hakem kararlarına tepki gösterdi.

SPOR 23.01.2023, 08:50
1
Şenol Güneş’ten sert tepki: Kazandık ama maalesef…
Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Yukatel Kayserispor’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Üç futbolcunun cezalı duruma düştüğünün altını çizen Şenol Güneş “Bugün tabi hem rakibi hem hakemi hem de zemini düşünerek oynamaya çalıştık. 2-0 kazandık ama maalesef 3 oyuncu kaybettik. Kayserispor’un bugün seyircisi geldi. Hakikaten iyi bir taraftarı vardı. Taraftar demek ki takımına güveniyor. Bugün iki takımda oynamaya çalıştı. Son bölümde Rosier’in kırmızı kartla atılmasına üzüldüm. Ama sarı kartlara da aynı şekilde üzüldüm. Yani topa dokundu diye ilk pozisyonda sarı kart gösteriyorsan o kadar pozisyon var ki. O zaman onları da göster. Yani bir maçta 3 tane oyuncu kaybetmek kolay bir şey değil” dedi.

Zor bir maç vurgusu yapan Şenol Güneş, “Kayserispor iyi bir takım. Çağdaş hoca da iyi bir hoca. Kayserispor koşan, yardımlaşan, geçişleri iyi yapabilen bir takım. Biz onları bilerek hazırlandık. Onlar da bizi bilerek hazırlandılar. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçı iyi bitirdik. İlk yarıda 1-2 pozisyon dışında ikinci yarı yok denecek kadar pozisyon vermedik. Goller attık. Daha fazla pozisyon da bulduk. Net pozisyonlar yakaladık. Gol yemeden maçı kazanmak önemli. Deplasmanda Kayserispor’a karşı kazanmak önemli. Oyuncular istekli oldukları zaman iyi işler yapabileceğini gördük” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı