Serdar Ali Çelikler'den G.Saray'a yaylım ateşi: Büyük başarı...

Serdar Ali Çelikler'den G.Saray'a yaylım ateşi geldi. 30 Milyon Euro'ye kurulan kadroda ciddi eksiler olduğunu belirten Çelikler, "Bu kadro büyük başarı" diye tepki gösterdi.

SPOR 18.01.2022, 15:55
5
Serdar Ali Çelikler'den G.Saray'a yaylım ateşi: Büyük başarı...
Spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den G.Saray'a yaylım ateşi geldi. Galatasaray'daki son durumu, kadro yapısını kaleme alan Serdar Ali Çelikler, kurulan kadronun ciddi eksikleri olduğunu belirtti.

Burak Elmas ve Fatih Terim'in baş başa vererek 30 milyon Euro bonservis harcayıp bir sürü oyuncu aldıklarını hatırlatan Serdar Ali Çelikler, "Ve ciddi kalite eksikliği olan bir takım kurdular. Bu başarı (!) sadece Burak Elmas'a yıkılamaz. Fatih Terim de çok büyük sorumludur. Alpaslan'la, 2. yarı regista oynayan Aytaç'la, Morutan'la, 2 defansif oyuncu Berkan ve Taylan'la hele hele İsmail Çipe ile küme düşmeme mücadelesi verirsin." diye yazdı.
G.Saray'ın ideal kadrosu ile yedekler arasında ciddi uçurum olduğunu söyleyen Çelikler, "Hocalık katkısı dışında ciddi bir kadro kalitesi problemi var." var diyerek şöyle devam etti:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın yerinde olsam bu hafta bir kaleci ve bir tartışılmaz hücum oyuncusu alacağını kaydeden Serdar Ali Çelikler, "Sağ önde oynayabilecek golcü bir forvet. Kaleci-Boey - Nelson - Marcao - Aanholt.
Ömer Erdoğan gerçekten iyi bir taktisyen. Ciddi cesur bir hoca. Ribeiro işte Torrent'in arayıp bulamadığı regista. Öndeki 4 oyuncunun tamamı forvet ve gole yakın isimler. Aanholt, 1-0 iken penaltıyı atsa belki mağlup olurlardı ama Erdoğan cesareti ve taktisyenliği ile önü açık hocalarımızdan. Hatayspor'u tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Hakem Erkan Özdamar'ın kötü maç yönettiğini belirten Çelikler, "10 tane tartışmalı pozisyon var. Hatay'ın 2-2 beraberliği bulduğu golden önce ofsayt vardı. Ama verdiği, veremediği penaltılar; saha içinde dağılması ile çok kötü bir maç çıkardı." dedi.
"Domenec Torrent'i ancak 29 Ocak haftasındaki milli aradan sonra tam değerlendirmeliyiz. Ama hocaya şimdiden söyleyelim 4-6-0; false 9 oynanacak bir teknik yeterliliği yok sizin takımınızın. Aytaç'tan da regista olmaz.
Bu tip uyarılarımızı yapalım. Ama özel olarak bek bindirmelerini, Aanholt'un müthiş etkili hücum girişimlerini, savunma arkası adam kaçırma girişimlerini de not ettik. Torrent'in oyuna katkı vermek isteyeceği açık.
Şubat başında kendisi hakkında yorumlarımızı daha sağlıklı yaparız. Ama kadro kalitesi değil Domenec Torrent'i Pep Guardiola'yı dahi tartıştırır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı