Serdar Dursun Süper Lig'e mi geliyor?

Serdar Dursun, Bundeliga 2'de attığı 27 golle tarihe geçerken transfer döneminin de parlayan yıldızı oldu. Dursun'un Süper Lig'e gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

SPOR 07.06.2021, 10:00
15
Serdar Dursun Süper Lig'e mi geliyor?
Darmstad formasıyla Bundesliga 2'de 27 kez rakip fileleri sarsan ve Avrupa'da gol krallığı yaşayan ilk futbolcu olan Serdar Dursun, Süper Lig'in devlerini ve Avrupa kulüplerini peşine taktı. Adını tarihe yazdıran Serdar Dursun, kariyeri hakkında Takvim gazetesine açıklamalarda bulundu.

Hedefinin her zaman en üst seviyede oynayan ve kupalar kazanan takımlarda mücadele etmek olduğunu ifade eden Dursun, "Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi büyük takımlarda forma giymeyi her futbolcu ister. Türkiye'den çok sayıda teklif alıyorum. 1-2 kulüple ise ciddi görüşmelerimiz var ama henüz somut bir şey yok. Sadece Almanya'dan değil İspanya ve İtalya'dan da teklifler var. Ancak henüz karar vermedim. Teklifleri değerlendirip en doğru kararı vermek istiyorum" dedi.

Euro 2020 kadrosuna alınmayan Serdar Dursun, "Benim bir futbolcu olarak elimden gelen çalışmak ve sahada kendimi göstermektir. Bu konuda karar hocamızındır ve kendisine saygı duyuyorum." açıklamasında bulunarak şöyle konuştu:

Bundesliga 2'de 27 kez fileleri sarsan Serdar Dursun, Avrupa liglerinde gol krallığı yaşayan ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçti.
"Daha fazla çalışıp Milli Takım forması giymek istiyorum. En büyük hayalim Ay-Yıldızlı formayı terletmek"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı