Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Teklifi kabul etmedi

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın yeniden revize ederek sunduğu teklifi kabul etmedi. Yaşanan durumun ardından "Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?" soruları sorulmaya başlandı.

SPOR 20.06.2021, 13:40
13
Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Teklifi kabul etmedi
Beşiktaş'ın kazandığı iki kupada büyük pay sahibi olan Sergen Yalçın ile sözleşmenin tekrar imzalanması bekleniyordu. Süper Lig'de sezonun bitmesinin üstünden 1 ay geçmesine rağmen Beşiktaş Başkanı Çebi ve Sergen Yalçın arasındaki görüşme gerçekleşmemişti.

Ajansspor'da yer alan habere göre sabah saatlerinde görüşmenin bugün yapılacağına dair bilgiler gelirken ancak Beşiktaş'ın teklifi ile Sergen Yalçın'ın istediği ücret konusunda son dakikada uyuşmazlık çıktı. Bunun üzerine zirve gelecek haftaya bırakıldı.

37 milyon Euro'luk bir takım harcama limitine sahip olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a başarı primleri hariç 1.6 milyon Euro'luk bir mukavelenin sunulması bekleniyor. Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı olunması halinde Yalçın'ın kazancı 3 milyon Euro'yu bulacak. Ancak iki kupa getiren teknik adamın teklif edilen ücret konusunda çekinceleri olduğu belirtiliyor.

Geride bıraktığımız sezonda 7 milyon lira maaş alan Sergen Yalçın, 5 milyon lira da başarı primi aldı. Yalçın, yeni sezon için kurulacak takımda tüm transferlerde kendisinin de devre olmasını ve alınacak oyunculara son kararı kendisinin vermesini istiyor. Yalçın, daha önce yaptığı açıklamalarda, "Beni kontrat değil, başarı korur" demişti. Yalçın, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde geçen sezon birlikte çalıştığı isimlerle de devam etmeyi istiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı