Sergen Yalçın net mesajı verdi: Savaşacağız

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, dünkü idman öncesinde oyunculara yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

SPOR 30.11.2021, 12:05
9
Sergen Yalçın net mesajı verdi: Savaşacağız
Beşijktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Giresunspor mağlubiyeti sonrasında kulüpten ayrılığı gündeme gelirken tecrübeli teknik adamın Başkan Ahmet Nur Çebi’yle yaptığı görüşme sonrasında yola devam kararı aldı.
Sergen Yalçın, dünkü idman öncesinde oyuncularıyla bir araya geldiği görüşmede 'savaşacağız' mesajı verdi.
Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre tecrübeli teknik adam, “Ligin ilk yarısının sonuna kadar alacağımız sonuçlar, gelecek için belirleyici olacak, alacağımız kararlara ışık tutacak. Artık devre arasına kadar kayıpsız gitmekten başka bir çıkış yolumuz yok. Bu inançla çıkıp sahaya yüreğini koyarak savaşan isimlerle yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberde "Giresunspor maçının ardından 1 gün izin yapan futbol takımı, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına, yapılan toplantının ardından dün başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın yönetiminde basın mensuplarına kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcular, taktik ve kondisyon çalıştı. Siyah-Beyazlılar’da cuma günü deplasmanda oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıkları, bugün yapılacak antrenmanla devam edecek" denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı