Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya Borussia Dortmund çağrısı

TV8'in sahibi ve programcı Acun Ilıcalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın çağrısına cevap verdi.

GÜNDEM 15.09.2021, 09:00
25
Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya Borussia Dortmund çağrısı
TV8'in sahibi ve programcı Acun Ilıcalı, Haber Global'de yayımlanan Az Önce Konuştum programında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın çağrısına cevap verdi.
Sergen Yalçın, Borussia Dortmund mücadelesi öncesi basın toplantısında Acun Ilıcalı'ya seslenerek maçın şifresiz yayımlanması konusunda istekte bulundu.
Ünlü televizyoncu Ilıcalı'nın vereceği cevap merak konusu oldu ve Sergen Yalçın'ın çağrısına cevap verdi.
Acun Ilıcalı’nın açıklamalarından satır başları;
"Bütün detayıyla anlatmayayım ama yarınki Beşiktaş maçında çok önemli bir yorumcumuz var. Çok yayın olacak. Sonuçta bir bebek gibi Exxen şuan. 5-6 aydır uyku uyumuyoruz. Bizim için büyük bir gün bugün. Emeğin karşılığını almaya çalışacağız. Renkli maçlar ve güzel sezon."

"Sergen Yalçın, çok sevdiğim, çok başarılı bir dostum. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gelirini nereden elde ediyor? UEFA, bizim yayın hakkı olarak ödediğimiz paraları kulüplere dağıtıyor. Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi? Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle."

"Fenerbahçe'ye destek veriyorum, Fenerbahçe'ye destek veriyor diyorlar. Ne yapayım, kendi takımım Fenerbahçe'ye destek vermeyeyim mi? Mesut olayından dolayı. Fatih Hoca'yla bu konuyu konuştuk, "Başka Acun'lar çıkar, onlar bize destek olurlar, örnek olursun" dedi. Herkesi sevin, takımınız şampiyon olmadığı zaman başka insanlar seviniyor. Ben tabii ki Fenerbahçe şampiyon olsun isterim ama Beşiktaş olunca da Sergen oldu diye seviniyorum. Futbol eğlence abi. Ben hocayla ayda 1 kere top oynuyorum ya, 2 dostuz."

Şampiyonlar Ligi'ninde Borussia Dortmund maçının şifresiz yayınlanması için Acun Ilıcalı'ya seslenen Sergen Yalçın, Dortmund maçının şifresiz yayımlanması çağrısında bulunurken "Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için çok önemli olacak. Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. Bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin. TV8'den verebilir tüm halka" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı