Son Dakika

Sergen Yalçın'dan Bruma ve Elayis Tavşan'a veto!

Sergen Yalçın'ın Bruma ve Elayis Tavşan transferlerine onay vermediği öne sürüldü.

SPOR 18.07.2021, 09:15
37
Sergen Yalçın'dan Bruma ve Elayis Tavşan'a veto!
Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edeceği önümüzdeki sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal'in bonservisinin alınıp alınmayacağı belirsizliğini korurken Cezayirli yıldızın mevkisi için Bruma ve Elayis Tavşan'ın isimleri gündeme gelmişti.
Asist Analiz'de yer alan habere teknik direktör Sergen Yalçın, iki futbolcunun da transferine onay vermedi. Siyah Beyazlılar'ın Elayis için NEC Nijmegen'e 1,5 milyon euro'nun yanı sıra bir sonraki satıştan pay önerdiği ancak Hollanda ekibinin bonservis bedelinin taksitlerle ödenmesini kabul etmediği için bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Daha önce Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için yaptığı ödemeleri geciktirmiş olmasının bu kararda etkili olduğu konuşuluyor.

Öte yandan Siyah Beyazlılar'ın Atletico Madrid'den ayrıldığı günden bu yana boşta olan dünyaca ünlü golcü Diego Costa için yürüttüğü görüşmeler de çıkmaza girdi. Listede yer alan diğer oyunculardan Beijing Guoan'da forma giyen Fernando Martins ve Dalian Pro'da top koşturan Salomon Rondon'un sözleşmeleriyle ilgili de FIFA nezdinde sorunlar bulunuyor. Problemin çözülmesi hâlinde Martins'in Kara Kartal'a gelmesi bekleniyor. Yönetim, Rondon'un menajeriyle de temaslarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı