Sergen Yalçın'dan yenilgiye tepki! "Maçın sorumluluğunu almıyorum"

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Alanyaspor ile karşılaştı. Mücadele Alanya'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşma sonrası teknik direktör Sergen Yalçın yenilgiye tepki gösterdi..

SPOR 20.11.2021, 23:55
19
Sergen Yalçın'dan yenilgiye tepki!
Beşiktaş Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanında Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu.
Siyah Beyazlılar bu skorla üst üste 3. yenilgisini almış oldu.
Beşiktaş'ta teknik direktör  Sergen Yalçın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Yalçın yenilgiye tepki göstererek, "Bundan önceki maçların sorumluluğunu ben alıyorum. Ancak bu maçın sorumluluğunu ben almıyorum. İsteksizlik, çaba göstermemek, kötü mücadele. Bunların sorumluluğunu ben almıyorum." dedi.
Yalçın, "Artık böyle basına gelip konuşmak zor gelmeye başladı. Aynı şeyleri söylemek, çeşitli bahaneler üretmek... Camiamızdan sonuçtan dolayı özür diliyoruz. Bundan önceki maçların sorumluluğunu ben alıyorum. Ancak bu maçın sorumluluğunu ben almıyorum. İsteksizlik, çaba göstermemek, kötü mücadele. Bunların sorumluluğunu ben almıyorum. Son gol önemli değil. İkinci gol önemli değil. İlk goller bireysel hatalardan oluyor hep zaten. Hata olmadan gol de olmaz ama bizi üzen durum, daha önceki maçlarda istek, arzu vardı. Çevirebileceğimiz maçlar da oldu. Bu maç kelimelerin tükendiği maç. Biz sağlamız, iyi antrenmanlar yapıyoruz, oyuncuları her türlü desteklemeye çalışıyoruz ama bizim psikolojimiz bozuldu. Buraya gelip konuşmak zor geliyor. Aynı bahaneleri, aynı hikayeleri anlatmak kolay iş değil bizim için de." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı