Seyit Torun'dan 'Teoman Sancar' açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun partisinden istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar hakkında konuştu.

SİYASET 04.03.2021, 15:25
18
Seyit Torun'dan 'Teoman Sancar' açıklaması
CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın kendisine bir video ile şantaj yapıldığını ve bu konu hakkında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile konuştuğunu iddia etmesi üzerine Torun, açıklamalarda bulundu. Torun, “İstifa tek taraflıdır, kararını verdi ve istifa etti. Onun dışında tehdit oldu, şu oldu, bu oldu lafügüzaftır. Olay tamamen kendi iradesiyle gerçekleşti” dedi.
Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında eski Ordu Valisi Seddar Yavuz’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıla kadar hapis cezası istenmesi için de şu açıklamayı yaptı: 
AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu kahve içmeye davet etmesini Torun, “Bunlar güzel şeyler, siyaset yapıyoruz diye birbirimize hakaret edecek değiliz. Elbette düşüncelerimizi açıklayarak, seçmenin güvenini sağlayacağız ama birbirimize düşman değiliz” diye yorumladı.
“Geçmiş Ordu Valisi, valiliğe yakışmayan bir adamdı. Saraya yaranmaya çalışan bir kişiydi. Yaptığı hareketle saraya yarandığı gözüküyor ki Kocaeli Valiliği’ne atandı. Kumpasçı ve tuzakçı bir adam. Devleti yöneten adam komplo, tuzak kurmaz. Kendisiyle görüşüldüğü halde havaalanında bir komplo kurdu, komplo ters tepince yalana sarıldı. Devletin polisini kullanıp iftira attırarak, bir sonuç elde etmeye çalıştı. Görüntüler ortada, buradan bir şey çıkmaz. Kocaeli’de de bir olay çıkarıp, bir üst makama yaranmak istiyor, ama bunun mutlaka yargı karşısında da mutlaka hesabı sorulacaktır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı