Sıfır otomobil Renault Clio yeni sürümü geliyor! İşte yeni Clio fiyatı

Son dönemde sıfır otomobil fiyatlarının yükseldiği Türkiye'de, büyük otomobil markası Renault'un sıfır Clio modeli fiyatı ve satış tarihi netleşti. Detaylar ise merak ediliyor... İşte Clio detayları..

EKONOMİ 03.06.2023, 10:10
1
Sıfır otomobil Renault Clio yeni sürümü geliyor! İşte yeni Clio fiyatı
Yaz dönemiyle birlikte sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının hızla yükselmesi sonrasında beklenmedik bir hamle yaşandı. Renault markası, ülkemizdeki satışta olan her modeliyle büyük ilgi görüyor ve araştırma yapan otomobil alıcıları için sevindirici bir seçenek sunuyor. İşte Renault fiyatı ve Türkiye satış tarihi hakkında tüm detaylar... Renault'un 400 bin TL değerindeki sıfır Clio modelinin Türkiye satış tarihi açıklandı. Artık bu araç Türkiye'de satın alınabilecek.
Güncel fiyat listelerine göre, Türkiye'de en ucuz Renault Clio'nun ortalama fiyatı 609 bin TL civarındadır. Bayilere gidildiğinde sıfır Renault Clio bulmanın zor olduğu bir sorun mevcut. Ancak ikinci el sitelerinde aynı modelin fiyatı 500 bin TL civarındadır.  Yeni gelen otomobiller, erken sipariş verenler için büyük bir avantaj sağlamaktadır çünkü sipariş verildiği anda otomobil satın alınabilmektedir. Aksi takdirde otomobilin teslimatı için 1 seneye kadar beklemek gerekmektedir. 
Renault'un yeni bir Clio sürümü üzerinde çalıştığına dair kulis iddiaları var. Şu anda en düşük donanımlı Clio paketi olan Joy'un fiyatı 609 bin TL seviyesinde. Yeni boş paket Clio ise Joy'dan daha az donanıma sahip olacak ve daha uygun bir fiyatla satılacak. Geliştirilen bu otomobilin asıl hedef kitlesi Çinli rakiplerdir, çünkü Asya pazarı göz önünde bulundurulmuştur.
Asya pazarında Çinli otomobil devlerinin hakimiyeti nedeniyle boş otomobilleri çok düşük fiyatlara sattığı biliniyor. Bu durum Avrupalı rakipleri zor durumda bırakmaktadır. 
Renault ekibi, Çin standartlarına uygun boş bir versiyonla Clio'nun Pazar payını artırmayı hedefliyor. 
Renault'un boş versiyonuyla birlikte Clio modeli, Asya pazarında satışa çıkmadan önce Türkiye ve bazı Afrika ülkelerine getirilecek.
Yeni boş Renault Clio modelinin yılın son çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor. Türkiye'de ise yaklaşık olarak 400 bin TL gibi bir fiyat etiketiyle satılması bekleniyor.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı