Şili basını, Fenerbahçe'nin yeni hocasını yazdı!

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi teknik direktör konusunda belirsizlik sürerken, Şili basınından çarpıcı bir iddia geldi.

SPOR 30.05.2021, 02:55
7
Şili basını, Fenerbahçe'nin yeni hocasını yazdı!
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun takımdaki geleceği bilinmezliğini korurken yeni bir teknik direktörün ismi gündeme geldi. Manuel Pellegrini ile dirsek temasını kuran sarı-lacivertliler, tecrübeli hocaya ilk teklifi yaptı.
Şili basınından Encancha'nın haberine göre, sarı-lacivertliler Betis'in teknik patronu ile görüştü ve takımın başına geçmesi için bir teklif yaptı. 67 yaşındaki teknik adamın yapılan teklifin ardından çevresine danıştığı ve kısa süre içinde bir karar vereceği kaydedildi. Betis ile geçtiğimiz yaz 3 yıllık kontrat imzalayan deneyimli hoca, kulübü UEFA Avrupa Ligi'ne taşımayı başarmıştı. İspanyol ekibi, La Liga'yı 61 puanla 6. sırada tamamladı.

Betis öncesinde son olarak West Ham United'ın başında olan Manuel Pellegrini, Avrupa'nın önemli kulüplerini çalıştırdı. Şilili hoca, Real Madrid, Manchester City, Malaga, Villarreal'de görev yaptı. 67 yaşındaki antrenör, Avrupa dışında da Hebei China Fortune, River Plate, San Lorenzo, Deportiva Quito, Palestino ve Universidad Catolica gibi takımların teknik direktörlüğünü yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı