Silifke otogarında el bombası paniği

Mersin'in Silifke ilçesinde, otobüs terminalinin güvenlik girişinde çantasındaki el bombasına benzeyen cisimle kaçıp, daha sonra aynı cisim olmadan yakalanan şüpheli, paniğe neden oldu.

ASAYİŞ 07.01.2023, 07:55
2
Silifke otogarında el bombası paniği
Gece saatlerinde Silifke Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde otogar girişinde x-ray cihazı ile çanta araması yapan özel güvenlik görevlisi, ismi öğrenilemeyen bir kişinin çantasının içerisinde el bombasına benzer bir cisim gördü.
DHA'nın haberine göre özel güvenliğin çantasını aramasına izin vermeyen kişi, içerisinden el bombası görünümlü cismi alıp, çantalarını bırakarak kaçtı. Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak terminalin giriş ve çıkışlarını kapattı. Çantalarını almak için otobüs terminaline geri gelen şüpheli, polis tarafından gözaltına aldı.
Şüphelinin yapılan üst aramasında el bombasını andıran cisme rastlanmadı.
X-ray cihazında bırakılan çantalarda ve terminal içinde arama yapan polis, gözaltına aldığı şüpheliyi emniyete götürdü. Polisin terminal ve çevresindeki araması devam ediyor. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı