Sinan Ateş suikastında yeni tespitler: Yer ve kaçış planı ortaya çıktı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesi sonrası açılan soruşturmada yeni bulgular tespit edildi. Saldırı yeri, kaçış güzergahı bulundu.

GÜNDEM 01.02.2023, 19:30
7
Sinan Ateş suikastında yeni tespitler: Yer ve kaçış planı ortaya çıktı
Eski Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada önemli bilgiler ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında tutuklanan şüphelilerden elde edilen dijital materyallerin incelemesinde önemli delil ve tespitlere ulaşıldı. Bazı şüphelilerin cinayet öncesinde, saldırganların kaçış güzergâhlarına dair konum bilgisi paylaştıkları ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine Savcılığın, şüphelilerin saldırı öncesinde ve sonrasında telefon irtibatı kurduğu isimleri mercek altına aldı.
Soruşturma kapsamında; ilki hemen cinayetin ardından olmak üzere iki kez gözaltına alınıp serbest bırakılan ve tetikçi Eray Özyağcı’yı Ankara dışına çıkarttığı öne sürülen Tolgahan Demirbaş, ve Emre Y. eksenli önemli detaylara ulaşıldı.
Her iki isimden elde edilen dijital materyaller üzerinde detaylı incemeler yapıldı. Burada elde edilen edilen veriler ile diğer faillerin dijital materyal verileri karşılaştırıldı. Yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde önemli delillere ulaşıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı